ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ WOKE ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Χρήστος Τσάκος, φοιτητής Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής


Χθες διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, με μαζική συμμετοχή πολιτών και οικογενειών, το Family Pride. Παρά τις γνωστές αντιδράσεις των γνωστών "δικαιωματιστών" και διαφόρων ακροαριστερών οργανώσεων, οι οποίοι αποκάλεσαν "φασιστική" και "ομοφοβική" την συγκεκριμένη πορεία, το μήνυμα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας, των ηθών, των εθίμων και των αξιών της ελληνικής κοινωνίας ακούστηκε ηχηρά. 

Από την άλλη, στην Αθήνα απαγορεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ η διεξαγωγή του Family Pride, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Παλαιό Φάληρο, μετά από ανακοίνωση για αντισυγκέντρωση από "αντιφασιστική" (!) συλλογικότητα. Βέβαια, εδώ γεννάται το ερώτημα, πόσο "αντιφασίστας" μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που αντιδράει σε μια πορεία απλών Ελλήνων οικογενειαρχών, που απαιτούν από το κράτος να τους δοθεί η ίδια σημασία με αυτή που πλέον δίνεται στους ΛΟΑΤΚΙ; 

Δεν θα σταθώ όμως στις δίκαιες και απολύτως λογικές απαιτήσεις χιλιάδων εκ των συμπολιτών μας, αλλά σε κάτι βαθύτερο. 

Όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, είδαμε εικόνες που για την πλειονότητα του ελληνικού λαού, ακόμη και για βουλευτές που το υπερψήφισαν, ήταν στη καλύτερη αλλιώτικες, στη χειρότερη αποκρουστικές. Ομοφυλόφιλοι πανηγύριζαν, ζητωκραύγαζαν από τα θεωρεία της Βουλής και φιλιόντουσαν, δείχνοντας απροκάλυπτα ότι δε σέβονται τον χώρο που βρίσκονται και τη θεσμικότητα που απαιτείται εντός αυτού. Βέβαια, μαζί με αυτούς πανηγύριζαν και κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Α. Σκέρτσος, ο Α. Πατέλης, αλλά και η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου.

Γνωστοί ομοφυλόφιλοι, όπως ο Γ. Καπουτζίδης και ο Φ. Σεργουλόπουλος, πρωτοστάτησαν υπέρ του νομοσχεδίου αυτού. Όμως, υπήρχε και η άλλη πλευρά, η άλλη άποψη, αυτή που η πλειονότητα των ΜΜΕ επέλεξαν να τονίσουν ελάχιστα, αν όχι καθόλου.

Επιφανείς ομοφυλόφιλοι, όπως ο Λ. Γαβαλάς, ο Β. Κωστέτσος και ο Τ. Ξιάρχο εξέφρασαν ρητά την αντίθεση τους σε όσα παράλογα προωθούνται από άνωθεν, πράγματα τα οποία αμφισβητούν μέχρι και την ίδια τη φύση και τους κανόνες της. 

O Λάκης Γαβαλάς, υπήρξε ξεκάθαρος πάνω σε αυτό το ζήτημα. Τάχθηκε κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνοντας πως «τα παιδιά πρέπει να έχουν μπαμπά και μαμά», ενώ καταδίκασε τις πορείες και τα κινήματα των κοινοτήτων των ομοφυλόφιλων λέγοντας: «Ο γκέι ζει σε μια κοινωνία και πρέπει να σέβεται για να τον σεβαστούν».

Πιο πρόσφατα, με αφορμή τη διεξαγωγή του Gay Pride στην Αθήνα, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Είδα φωτογραφίες ντροπής από το gay pride. Όσοι χρησιμοποιούν και μπερδεύουν τη θρησκεία, το Χριστό, άσχετα αν πιστεύεις η δεν πιστεύεις… Το να βάζεις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας στα γεννητικά σου όργανα και γενικά να ξεφτιλίζεις τους Αγίους, χρησιμοποιώντας το gay pride, είναι τραγικό, είναι ντροπή, είναι εξευτελιστικό». Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Κωστέτσος αντιδράει στην woke παράνοια που προσπαθεί να μας επιβληθεί, αφού το 2019 είχε ξανά δηλώσει, αναφερόμενος στο Pride, ότι «ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την "μαλ…"του, όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω ή χρησιμοποιώντας την θρησκεία, είτε να βεβηλώσει εκτός από τα θεία σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας ή της πατρίδας…».

Τη μεγαλύτερη όμως εντύπωση, ειδικά στα πρωινάδικα που προωθούν με κάθε ευκαιρία τη συγκεκριμένη ατζέντα και δαιμονοποιούν όποιον εναντιώνεται σε αυτή, προκάλεσε η δήλωση του Τάσου Ξιάρχο, ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα του Κυριάκου Βελόπουλου εναντίον του Gay Pride, λέγοντας: «Δεν είχε άδικο γιατί στο Gay Pride γυμνοί κυκλοφορούν. Είναι κάποιες αλήθειες που πονάνε και είναι προσβλητικές. Το λέει σκληρά αλλά είναι αλήθεια». Επιπρόσθετα, ο γνωστός χορευτής δήλωσε πως «δεν έχω πάει ποτέ σε Gay Pride δεν είναι της αισθητικής μου. Είναι πολύ ξένο στα μάτια πολλών ανθρώπων και πόσο μάλλον όταν ήταν να πάνε και οικογένειες. Να πάει ένα παιδάκι μικρό να δει πράγματα που δεν είναι για τα μάτια του. Έχουμε δει τα Pride ανά τον κόσμο να είναι αρκετά σκληρά με πολύ γυμνό, πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό. Άλλο το κάτι διαφορετικό και άλλο η πορνεία».

Το να κολλάνε τη ταμπέλα του "ομοφοβικού" και του "ακροδεξιού" οι κυβερνώντες και οι "προοδευτικοί" της Αριστεράς σε όποιον τολμήσει δημόσια να εκφράσει την αντίθεση του στο γάμο των ομοφυλοφίλων και την διεξαγωγή του Gay Pride, είναι δυστυχώς κάτι σύνηθες. Όμως αλήθεια, στους τρείς αυτούς ομοφυλόφιλους, για τα "δικαιώματα" των οποίων υποτίθεται πως μάχονται όλοι οι παραπάνω, τι μπορούν να πουν, αφού διαφωνούν σχεδόν εξ ολοκλήρου με όσα κάνουν; Τι μπορούν να τους καταλογίσουν; Ότι είναι ακροδεξιοί ή ομοφοβικοί; Λίγο δύσκολο.

Το ότι αντιδρούν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι, ή έστω ένα μικρό μέρος αυτών, στα όσα επαίσχυντα προωθούνται σήμερα, τα οποία επιφέρουν εν συνεχεία τη κοινωνική παρακμή, πρέπει να βάλει σε σκέψεις πολλούς, ιδίως τους κυβερνώντες. Σίγουρα κάτι δε κάνουν καλά...

Comments
* The email will not be published on the website.